5 sfaturi pentru a cumpăra haine pentru copii care să asigure confort şi siguranţă

Scris de Ora de Stiri la 30 Aug 2016, ora 11:27

Să cumperi haine pentru copii poate fi o adevărată corvoadă, în special atunci când aveţi un bebe mic, pe care vreţi să îl ştiţi în confort şi la modă. Atunci când creşte, achiziţiile de haine pentru copii sunt ceva mai uşoare, pentru că intervine părerea celui mic, intervin opţiunile de model şi culoare. Totuşi, când ai un bebe, să cumperi haine pentru copii se poate dovedi a fi dificil.
Sunt multe lururi de luat în considerare când achiziţionezi haine pentru copii pentru bebe. Iată câteva lucruri care v-ar putea ajuta să cumpăraţi isteţ haine pentru copii pentru cei mici:

1. Cumpăraţi haine pentru copii pentru diferite stagii de creştere
Bebeluşii cresc repede în primul an de viaţă. Tocmai de aceea specialiştii recomanda să achiziţionaţi haine pentru copii pe diferite stagii de creştere (de la 0 la 3 luni, de la 3 luni la 6 luni). Nu de alta, dar veţi vedea cum aţi achiziţionat haine pentru copii care nu îi mai vin celui mic şi poate nici nu aţi apucat să le poarte la vreo plimbare sau eveniment special.

2. Cumpăraţi haine pentru copii din materiale naturale
E cea mai importantă regulă atunci când vine vorba despre haine pentru copii. Alegeţi întotdeauna, mai ales în primul an de viaţă al celui mic, haine pentru copii din bumbac sau alte ţesături natural, pentru că doar în ele bebe se va simţi cu adevărat confortabil şi nu se va irita pe piele. Pielea lui bebe respira în haine pentru copii din materiale naturale.

3. Spălaţi orice haine pentru copii aţi cumpărat
Părinţii ştiu acest lucru, dar trebuie menţionat de fiecare dată: orice haine pentru copii cumpăraţi, chiar dacă ele sunt noi, trebuie să le spălaţi şi să le călcaţi înainte ca bebe să le poarte. Motivul e simplu: temperaturile mari omoară o parte dintre bacterii, astfel că bebe e mai în siguranţă purtând haine pentru copii spălate şi călcate aferent de către mami sau tati.

4. Tăiaţi cu grijă etichetele de haine pentru copii
Să o recunoaştem: nu ne place nici nouă să purtăm haine care să ne jeneze din cauza etichetei. La bebeluşi, disconfortul e şi mai mare, astfel că trebuie să tăiaţi cu grijă etichetele de haine pentru copii şi asiguraţi-vă că pielea lui bebe nu este zgâriată în locul în care aţi făcut acest lucru. Cel mic trebuie să fie în confort 100% în haine pentru copii.

5. Specialiştii recomanda să nu uscaţi haine pentru copii în aer liber
În marile oraşe din România, să usuci haine pentru copii în aer liber înseamnă să le expui la o cantitate destul de mare de praf din aer. Specialiştii recomanda să uscaţi haine pentru copii în interior, pentru a nu acumula cantităţi mari de praf sau polen, care pot afecta şi irita pielea lui bebe, în special în primele trei luni de viaţă ale acestuia.

Nu a spus nimeni că e uşor să fii părinţi. Dar, la Noriel, puteţi descoperi preţuri mici şi interesante la haine pentru copii la modă şi foarte drăgălaşe. Nu trebuie decât să descoperiţi ofertele la tot felul de lucruri, care sigur vor fi utile atât pentru bebe, cât şi pentru părinţi.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: