Andreea Marin: „Nu-mi las sufletul murdărit!”

Scris de Gabriel Adam la 28 Nov 2016, ora 07:30

Andreea Marin a încheiat perioada de tăcere de după anunţul divorţului şi şi-a deschis sufletul în paginile revistei „Viva”.

Se pare că reacţia lui Tuncay Öztürk imediat după ce Andreea a anunţat că divorţează, acel mesaj emoţionant postat de el pe Facebook, i-a provocat vedetei o surpriză mare. Şi neplăcută.

“Speram că nu va exista. Sunt lucruri prea intime ce se cereau spuse faţă în faţă, la timpul lor, nu pe Facebook. Nu mi-a făcut plăcere nici să-mi anunţ decizia, chiar şi succint, pe pagina mea, dar statutul meu de persoană publică urmărită de atâţia oameni de peste 20 de ani implică o minimă deschidere, de bun-simţ, în sensul acesta. Nu ar fi fost deloc mai bine pentru mine să fiu urmărită zile întregi, în faţa porţii noastre sau oriunde aş fi mers, de camere de luat vederi şi întrebări nedorite”, a declarat ea.

Un bărbat din Argeș e bănuit că și-a omorât tatăl în bătaie și a încercat să ascundă crima. Tânărul a fost reținut de polițiști

Andreea a recunoscut şi că nu-i e uşor, chiar dacă e la al treilea divorţ, fiindcă despărţirile dor întotdeauna, iar prejudecăţile nu fac decât să pună sare pe rană: “M-am lovit de judecăţi superficiale: «3 divorţuri, deci are ea o problemă». Eu nu am însă o viaţă liniară, sunt un Capricorn care cunoaşte şi vârful, şi prăpastia, dar care rămâne mereu în urcuş, pe panta pozitivă a vieţii. Cad, mă ridic din genunchi, nu obosesc să învăţ, merg mai departe. Şi sunt încăpăţânată: nu îmi las sufletul murdărit, îl păstrez curat orice ar fi”.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: