Brad Pitt o acuză dur pe Angelina Jolie: "Nu are autocontrol!"

Scris de Gabriel Adam la 24 Dec 2016, ora 14:00

Brad Pitt o acuză dur pe Jolie în ultimele acte depuse în instanţă, unde vorbeşte despre acţiunea inconştientă a actriţei de a dezvălui detalii intime din viaţa copiilor pe care îi au împreună: „Angelina nu are autocontrol”, declară Brad Pitt, citat de revista People.

Pitt a depus la instanţă pe 21 decembrie un memorandum în care îşi reînnoieşte cererea către judecător de a sigila documentele legate de custodie. Actorul subliniază argumentele pentru care îşi doreşte ca litigiul în privinţa custodiei copiilor să rămână privat.

În documentele obţinute de revista People, Pitt o acuză dur pe Jolie pentru că le-a compromis imaginea celor şase copii ai cuplului.

Jolie „este determinată să ignore orice acord şi standard care să asigure bunăstarea copiilor”, se arată în documentul depus de actorul Brad Pitt.

Pitt afirmă că Jolie „a expus copiii în public, a dezvăluit care sunt numele terapeuţilor care se ocupă de ei, dar şi identitatea altor persoane din domeniul medical”.

Actorul precizează că „Angelina nu are un mecanism de autocontrol” pentru a preveni informaţiile private să fie dezvăluite public. Actriţa a depus acte ce conţin informaţii intime în instanţă.

Recent, Brad Pitt şi-a petrecut aniversarea vârstei de 53 de ani alături de prieteni apropiaţi, însă apropiaţi ai actorului au declarat că acesta nu şi-ar fi văzut copiii.

Actorul care are şase copii: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne împreună cu fosta sa soţie, Angelina Jolie, cu care se află în divorţ, şi-a sărbătorit aniversarea pe 18 decembrie, cu o masă frugală, alături de apropiaţi.

Un apropiat al lui Pitt a declarat: ”Brad Pitt şi-a sărbătorit ziua de naştere bucurându-se de o cină liniştită în compania unor prieteni vechi, apropiaţi.”

”Brad se străduieşte să nu facă vâlvă şi plănuieşte să nu se afle în lumina reflectoarelor până când nu este finalizat divorţul şi custodia copiilor. Nu l-a interesat să-şi sărbătorească ziua de naştere în vreun restaurant celebru.”

Lui Brad i s-au permis să-şi viziteze copiii în cadrul unor vizite supravegheate de când Angelina Jolie a intentat divorţul în septembrie şi se crede că vedeta nu i-a văzut în ziua aniversării sale.

Apropiatul lui Pitt a declarat pentru HollywoodLife.com: ”Brad nu va face nimic care să interfereze cu lupta pentru custodie şi nu doreşte să apară în ipostaze cum că şi-ar da întâlniri romantice sau că participă la petreceri. Atenţia sa în prezent este de a se concentra pe sine şi pe a-şi reconsolida relaţia cu copiii săi.”

La începutul lunii, a apărut acuzaţia că cei doi băieţi mai mari ai lui Pitt, Maddox – pe care actorul este acuzat că l-ar fi lovit în timpul unui conflict pe avionul privat – şi Pax au refuzat să-şi vadă tatăl.

Judecătorul Instanţei Superioare din Los Angeles Richard J. Burdge Jr. i-a respins cererea lui Brad Pitt de sigiliare a documentelor asupra luptei pentru custodie. O audiere va fi susţinută pe 17 ianuarie.

În septembrie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au căzut de acord să participe la sesiuni de terapie în familie ca parte a acordului de custodie temporară asupra copiilor.

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: