Ce a spus ex-ministrul Sănătăţii despre cadrele medicale plecate în străinătate

Scris de Gabriel Adam la 6 Jan 2017, ora 10:00

Vlad Voiculescu a predat ieri mandatul de conducere al Ministerului Sănătăţii lui Florian Bodog, iar la finalul procedurilor a postat un mesaj pe pagina de socializare în care mulţumeşte echipei de profesionişti alături de care a lucrat şi transmite mai multe gânduri românilor.

„Am predat ştafeta, conform legii, noului ministru al Sănătăţii. Dacă am reuşit ceva în acest scurt mandat este pentru că oamenii mi s-au alăturat. Unii au fost plătiţi, alţii au lucrat în mod voluntar. Mulţi au venit din Cluj, Timişoara, Sibiu, Craiova, Braşov, Londra, Oxford, Frankfurt, Viena, Washington. Nimeni nu a fost pila cuiva, nimeni nu a venit aici pentru a îmi fi loial mie sau altcuiva. Toţi au venit cu dorinţa onestă de a face ceva pentru ţara lor. Mi-ar plăcea ca sistemul medical să aibă ceva din pasiunea, intransigenţa, dragostea şi puterea medicilor şi farmaciştilor din echipa mea. Mi-ar plăcea ca pacienţii să aibă înţelepciunea să asculte şi să fie ascultaţi aşa cum au fost în această echipă”, a scris pe pagina sa de Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a mai scris că i-ar plăcea ca orice conducător al ministerului să aiba norocul de a avea alături experţi în politici publice de sănătate, arhitecţi de spital, manageri de spital, manageri de proiect şi comunicatori dintre cei mai buni.

„Mi-ar plăcea ca funcţionarii din instituţile statului să aibă cinstea şi energia inepuizabilă a funcţionarilor din echipa mea. Mi-ar plăcea ca istoria să mai permită acestei ţări să îi aducă acasă pe cei plecaţi, asa cum a facut-o acest guvern. Mi-ar plăcea ca această echipă să fi redat câtorva încrederea că se poate. Mi-ar placea să mai văd în viaţa asta oameni atat de buni adunaţi pentru a îi servi pe ceilalţi”, a scris Voiculescu.

Pentru a preîntâmpina orice îngrijorare despre numărul consilierilor pe care i-a avut, Voiculescu a precizat nu sunt toţi consilierii săi, iar o parte au muncit voluntar.

„Şi da, chiar dacă au fost în străinatate, ăştia ai mei chiar îşi iubesc ţara şi au lăsat multe în urmă ca să vină să o servească… mai precis, împreună au peste 60 de ani de experienţă internaţională, diplome şi stagii la cele mai performante universităţi ale lumii: Oxford, London School of Economics, John Hopkins University, London Business School, European Institute for Public Administration Maastricht, Vienna University of Economics and Business Administration, Erasmus University Rotterdam sau University of Paris VIII. Lor şi vouă tuturor, vă mulţumesc. Asta este România mea”, a conchis Vlad Voiculescu.

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: