Ce cadou de Crăciun i-a trimis Putin lui Donald Trump

Scris de Gabriel Adam la 25 Dec 2016, ora 12:00

Preşedintele ales al Statelor Unite a împărtăşit scrisoarea pe care a primit-o de la liderul rus Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului, în care îl îndeamnă „să ia măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale”, în timp ce îi transmite „cele mai calde urări de Crăciun şi Anul Nou”, scrie CNN.

„O scrisoare foarte drăguţă de la Vladimir Putin. Gândurile lui sunt foarte corecte”, a declarat Trump pe marginea subiectului. „Sper ca ambele părţi să fie capabile să se materializeze conform acestor gânduri, şi că nu vom fi nevoiţi să alegem altă cale”.

În scrisoare, primită de Trump pe 15 decembrie, Putin a mai scris că „provocările globale şi regionale grave, pe care ţările noastre au fost nevoite să le depăşească în ultimii ani, arată că relaţiile dintre Rusia şi SUA rămân un factor primordial în asigurarea stabilităţii şi securităţii lumii moderne”.

Putin continuă: „Sper ca după ce vei fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, vom fi capabili – acţionând într-o manieră constructivă şi pragmatică – să luăm măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale în arii diferite, precum şi a aduce modul nostru de colaborare în scena internaţională la un nou nivel calitativ”.

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: