Cea mai rapidă dietă înainte de Sărbători: slăbești în doar câteva zile

Scris de Gabriel Adam la 11 Dec 2016, ora 14:00

Prima regulă pentru slăbire sănătoasă și rapidă este să ocolești dietele care presupun înfometare excesivă sau consumul exclusiv de lichide.

Se recomanda consumul unor cantitati mici de mancare, in 5-6 prize, la ore regulate. E de preferat sa mananci putin si des decat o singura masa pe zi foarte consistenta, intrucat organismul nu stie sa gestioneze excesele.

Impune-ti un program clar. Spre exemplu, alege sa nu mai consumi carbohidrati dupa ora 18.00, astfel incat organismul sa aiba mai putine calorii de ars pe timpul noptii. Consuma carbohidrati in principal la micul dejun. Iti vor oferi suficienta energie pentru intreaga zi.

Renunta la produsele junk-food. Nucile, semintele si fructele uscate sunt alternative potrivite la chipsuri sau prajituri. Acestea pot fi combinate cu iaurt natural, pentru un desert gustos si sanatos. Daca nu iti poti priva organismul de dulciuri, cel putin redu consumul la jumatate.

Evita alcoolul. Pentru ca Sarbatorile inseamna, de obicei, inclusiv usoare excese de bauturi alcoolice, e bine ca inaintea Craciunului sa existe o mica pauza.

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: