Dragnea: Aştept informaţii pe implicarea multinaţionalelor în proteste

Scris de Gabriel Adam la 21 Feb 2017, ora 08:00

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că aşteaptă în continuare de la preşedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, informaţii despre implicarea multinaţionalelor în protestele anti-OUG pe Coduri.

„Personal, mi s-a părut ciudat ca un şef de bancă cu capital străin să protesteze împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la aceste manifestaţii”, a afirmat Dragnea, la România Tv.

Întrebat dacă dincolo de zvonuri are şi informaţii în acest sens, Dragnea a spus că aşteaptă astfel de informaţii de la preşedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu.

„Aştept şi eu în continuare de la domnul preşedinte Ţuţuianu să spună informaţiile pe care le poate spune şi pe care publicul trebuie să le ştie”, a spus Dragnea.

Preşedintele Comisiei SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, a precizat, acum două săptămâni, că a cerut Serviciului să verifice informaţiile privind implicarea în proteste a conducerii unor companii cu capital extern, dar şi românesc, în condiţiile în care aceste aspecte ţin de securitatea naţională.

„Au fost informaţii – şi am cerut ca ele să fie verificate – privind activitatea unor conduceri de companii – şi ca să fim foarte echilibraţi, şi cu capital extern, dar şi cu capital românesc – care s-au implicat în aceste proteste”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat, duminică, PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private care susţin bugetul de stat, ea acuzându-i pe premier şi pe liderii PSD şi ALDE că se comportă ca „blatiştii de serviciu”.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: