Dragnea: “Sloganul PNL, furt intelectual!”

Scris de Gabriel Adam la 29 Oct 2016, ora 16:00

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că sloganul lansat de PNL este „un furt intelectual” pentru care liberalii vor trebui să plătească, afirmând că sloganul PSD este înregistrat la OSIM şi, mai mult, liberalii au folosit imaginea unui copil fără acordul părinţilor acestuia.

„‘Îndrăzneşte să crezi în România’ este un slogan înregistrat la OSIM, pentru că aşa se fac lucrurile, furat de nişte hoţi. Or să plătească pentru asta. Pentru că cei care fură or să plătească. Teoretic trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă când îi protejează unul care se ocupă de paznici. La un moment dat or să plătească pentru că astea nu se şterg”, a afirmat preşedintele PSD.

PSD ia în calcul şi sesizarea instituţiilor abilitate, a adăugat el.

„Este firesc că luăm în calcul serios ca şi partid în momentul de faţă să fie sesizate şi instituţiile statului care sigur că nu o să reacţioneze pentru că vor fi ocupate cu alte teme pe care le dă omul acesta cu paznici pentru că el ştia când vin nişte dosare în Parlament. Am înţeles că el se ocupă şi de dosare. Eu vă spun că vor trebui să plătească, i-am lăsat până astăzi de când au început această campanie mizerabilă. Aceşti oameni nu înţeleg că ei nu au dreptul să folosească imaginea unor români pentru campanii mizere”, a spus liderul PSD, întrebat dacă va acţiona PNL în instanţă.

Dragnea a susţinut că PNL a folosit imaginea unui copil fără acordul părinţilor acestuia.

„Ceea ce ne-a durut cel mai mult. Că au furat sloganul, l-au măscărit, asta ştiu ei să facă. Faptul că au folosit imaginea unui copil, fără acordul părinţilor, fără acordului lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale copmaniei care a făcut acest clip asta deja este infacţiune. Sunt mai multe infracţiuni şi pentru asta trebuie să plătească”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă sloganul PSD râmâne acelaşi, în contextul în care PNL a lansat doar un slogan de precampanie, Dragnea a afirmat că sloganul liberalilor este „un furt intelectual, nu este un slogan”. „(Sloganul.n.r.) este şi crezul nostru”, a conchis Dragnea.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi că liberalii au preluat voit parţial sloganul PSD ca parte din strategia PNL.

„Credeam că nu trebuie să explic un slogan. Este voită această preluare, nu este nimic altceva. Este voită preluarea pentru că noi credem că orice fel de idee care înseamnă încrederea în România se face cu oameni cinstiţi, oneşti şi integri. A folosi orice slogan care presupune patriotism într-un mod fals, ipocrit, cred că este o înşelătorie şi înşelătoriile se plătesc până una alta. Evident că voiam să subliniem mesajul că în România reforma merge înainte, nu poate fi gestionată decât cu oameni oneşti şi cinstiţi”, a explicat Gorghiu, întrebată despre asemănarea dintre sloganul PSD „Îndrăzneşte să crezi în România” şi cel al PNL „Îndrăzneşte să crezi în România condusă de oameni cinstiţi – Dacian Cioloş prim-ministru”.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: