George Michael, UCIS? Ce spune Poliţia

Scris de Gabriel Adam la 12 Feb 2017, ora 11:00

Poliţia din Thames Valley a făcut public un comunicat de presă în care afirmă că, în cazul decesului superstarului George Michael, nu există circumstanţe suspecte, deşi încă nu a fost stabilită cauza morţii. Totodată, poliţia britanică informează că testele toxicologice sunt în curs de finalizare.

La finele lunii ianuarie, presa internaţională relata că funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice. Trupul neînsufleţit al superstarului nu ar fi fost ridicat de familie.

Purtătorii de cuvânt ai poliţiei din districtul Thames Valley au declarat în 30 decembrie 2016 că autopsia iniţială a superstarului s-a dovedit „neconcludentă” şi că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morţii lui George Michael. Decesul superstarului nu este, însă, investigat drept moarte suspectă de către autorităţi.

Poliţia a anunţat că a solicitat teste toxicologice amănunţite. Rezultatele încă nu au fost emise, informează presa britanică. Darren Salter, anchetator şef în districtul Oxfordshire, care se ocupă de cazurile de deces violent sau neaşteptat, nu a putut demara o anchetă asupra morţii superstarului. Trupul neînsufleţit al lui George Michael nu va putea fi ridicat de familie decât după finalizarea anchetei.

Managerul lui George Michael declarase anterior că superstarul a murit în urma unei insuficienţe cardiace. Purtătorul de cuvânt al lui Geroge Michael a anunţat că superstarul s-a stins din viaţă „în pace, linişitit, în reşedinţa sa” pe 25 decembrie 2016.

În contextul morţii premature a superstarului, care a generat speculaţii în presa internaţională, familia lui George Michael a emis o declaraţie în care răspunde informaţiilor despre presupusa sinucidere a superstarului: „În săptămâna ce a urmat trecerii în nefiinţă a lui George au existat numeroase speculaţii şi comentarii în ceea ce priveşte circumstanţele decesului. Inevitabil, astfel de afirmaţii vor continua să apară. Familia este greu încercată de moartea lui George şi nu doreşte să comenteze aceste speculaţii din prezent sau altele care s-ar putea răspândi în presă”, a declarat familia lui George Michael pentru Buzzfeed, informează revista New Musical Express.

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael a negat afirmaţiile apărute pe contul său de Twitter despre tentativele de sinucidere repetate ale superstarului, adăugând că postările au fost scrise de hackeri, după ce contul de Twitter i-a fost spart, informează usmagazine.com.

O serie de mesaje care au fost ulterior şterse de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael relatau, în numele lui Fadi Fawaz, că superstarul ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri.

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: