Grindeanu, despre proiectul privind asumarea politică a prefecţilor: „Ieşim din ipocrizie”

Scris de Gabriel Adam la 5 Mar 2017, ora 05:30

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ieri, la Buzău, că există un proiect în dezbatere publică în ceea ce priveşte eliminarea termenului „apolitic” în cazul prefecţilor şi subprefecţilor, considerând că printr-o astfel de modificare a legii „ieşim dintr-o anumită ipocrizie”.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, la Buzău, că prin proiectul de lege care este în dezbatere publică se doreşte eliminarea termenului „apolitic” în cazul reprezentanţilor Guvernului în teritoriu, respectiv a prefecţilor şi a subprefecţilor, primul ministru considerând că în acest fel „ieşim dintr-o anumită ipocrizie”.

„E în dezbatere publică. Nu spun că asta e soluţia. Aşteptăm contraargumente. Dar măcar ieşim dintr-o anumită – hai să îi spun direct – dintr-o anumită ipocrizie, pentru că toată lumea ştie că la schimbarea guvernelor se schimbă prefecţii şi subprefecţii, doar că există o formă din asta, mascată, de apolitic”, a declarat presei, sâmbătă, premierul Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu se află la Buzău într-o vizită de lucru, acesta având stabilite întâlniri cu repezentanţii autorităţilor locale, la care participă şi vicepremierul Sevil Shhaideh, dar şi ministrul Apelor şi Pădurilor, Adriana Petcu.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: