Grindeanu îi cere lui Răzvan Cuc să mute Ministerul Transporturilor ”în teren”

Scris de Gabriel Adam la 22 Feb 2017, ora 07:00

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ieri ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ”mute ministerul în teren”, să meargă să verifice lucrurile care sunt în execuţie, apreciind că nu numai ministrul trebuie să facă acest lucru, ci toţi ”cei care stau prea mult în birouri”.

”O recomandare pentru dl. ministru – să mute ministerul în teren. Eu nu înţeleg foarte multe din birocraţia pe care Ministerul Transporturilor în anii trecuţi a avut-o, birocraţie care s-a răsfrâns în tot ceea ce ştim negativ legat de infrastructura din România. Recomandarea pe care am făcut-o este să meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrurile care sunt în execuţie, fie că vorbim de drumurile naţionale, de tronsoane de autostradă, de magistrale de metrou, de lucrări CFR şi aşa mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că nu doar ministrul Transporturilor trebuie să fie prezent pe teren. ”Nu doar ministrul, ci toţi cei care stau prea mult în birouri şi care, din punctul meu de vedere, trebuie să fie în teren”, a adăugat primul-ministru.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: