Grindeanu infirmă schimbarea coordonatorului Direcţiei Antifraudă din ANAF

Scris de Gabriel Adam la 17 Mar 2017, ora 08:00

Premierul Sorin Grindeanu a infirmat informaţiile referitoare la o decizie a sa de schimbare din funcţie a şefului Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din ANAF, precizând că acestea sunt „false”.

„Nu am semnat niciun ordin de schimbare din funcţie a şefului Direcţiei Antifraudă. Infirm, este o informaţie falsă. Ştiu sigur că nu am în mapă un astfel de document. Am avut diverse discuţii cu conducerea ANAF, aştept propuneri de îmbunătăţire a activităţii instituţiei. Dacă preşedintele ANAF consideră că activitatea poate fi mai bună sub conducerea altor manageri, primesc sugestii şi în acest sens”, a declarat pentru mediafax premierul Sorin Grindeanu.

În media au apărut informaţii conform cărora coaliţia de guvernare discută posibilitatea demiterii coordonatorului Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Dragoş Voinescu şi înlocuirea lui cu Gabriel Gheorghe, postul aparţinând ALDE.

Gabriel Gheorghe a candidat la Senat pe lista depusă de organizaţia ALDE Sibiu. El a declarat, pentru mediafax, că “au fost discuţii”, dar că nu poate confirma numirea sa la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală până nu este publicată în Monitorul Oficial şi că “lucrurile se pot schimba”.

Răspunzând la întrebarea legată de motivul schimbării la nivelul conducerii Direcţiei Antifraudă, Gheorghe a confirmat că ar putea fi legată de slaba colectare la buget a taxelor şi impozitelor.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: