Horoscop: Uite cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 februarie!

Scris de Gabriel Adam la 19 Feb 2017, ora 06:00

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta, potrivit eva.ro.

Berbec

Tu şi partenerul tău de viaţă traversaţi o perioadă foarte bună în ceea ce priveşte relaţia voastră. Aşa cum ţi-ai dorit mereu, iubitul tău este acea persoana care te impulsionează şi care te face să evoluezi de la zi la zi. Astrele sunt de partea ta şi în cazul în care eşti singură, spre sfârşitul acestei săptămâni vei avea ocazia de a socializa mai mult şi de a întâlni persoane care chiar îţi par interesante.

Taur

Fie că eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie, săptămâna aceasta vei avea parte de acel moment în care vei cunoaşte o persoană care îţi va schimba viaţa. Chiar dacă în anumite situaţii pare că ceea ce vine este total greşit, pe parcurs se va dovedi că a fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat vreodată. Nu te feri să spui ceea ce simţi şi gândeşte-te înainte de toate la fericirea ta!

Gemeni

Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă şi există unele impedimente între tine şi partenerul tău, în această săptămână ai toate şansele să găseşti o soluţie. Încearcă să nu mai fi atât de posesivă şi să ai mai multă încredere în partenerul tău de viaţă, mai ales dacă acesta nu ţi-a dat până acum motive. Nu permite ca banii să îţi afecteze liniştea din sânul familiei.

Rac

Săptămâna aceasta ai şansa unui nou început, chiar dacă asta presupune trecerea printr-o despărţire. Tot ce se va întâmpla în aceste zile va avea un efect pozitiv asupra vieţii tale sentimentale. Încearcă să îţi păstrezi rudele cât mai aproape pentru că vei avea nevoie de suportul lor moral!

Leu

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână. Dacă tu şi partenerul tău aţi intrat într-o rutină din care nu credeai că veţi mai scăpa, un eveniment neprevăzut vă va face să fiţi ca la începutul relaţiei voastre. Dacă eşti singură, nu fi prefăcută şi nu încerca să laşi impresia că eşti fericită cu statutul pe care îl ai acum!

Fecioară

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să întâlneşti o persoană care este exact aşa cum ai visat tu, şi ştii că eşti o fire foarte pretenţioasă! Profită de orice oportunitate pentru a interacţiona cu bărbatul pe care ai pus ochii şi încearcă pe cât posibil să îi dai de înţeles că îl placi. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, a sosit momentul să treci la nivelul următor!

Balanţă

Nu trebuie să fii dezamăgită dacă planurile tale nu pot fi duse la bun sfârşit în această săptămână. Chiar dacă nu ţi se răspunde la fel din partea bărbaţilor pe care îi abordezi, vor mai exista o mulţime de alte ocazii pentru flirt! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, treburile casnice ar putea să îţi influenţeze în mod negativ starea de spirit şi să îţi verşi nervii nejustificat pe partenerul de viaţă. Încearcă să te controlezi!

Scorpion

Concentrează-te în această săptămână pe familie, mai ales dacă aceasta este numeroasă. Chiar dacă timpul liber este limitat, fă sacrificii pentru a le oferi celor dragi ceea ce merită! Dacă eşti singură şi îţi doreşti să îţi schimbi acest statut, un vechi prieten sau chiar un coleg poate fi opţiunea perfectă. Trebuie doar să treci la acţiune!

Săgetător

Săptămâna aceasta vei avea parte de o invazie de emoţii şi sentimente greu de stăpânit. Fie că este vorba de veşti bune sau proaste, te afli într-o stare destul de sensibilă care nu îţi permite să discerni binele de rău. Încearcă să nu iei decizii impulsive, ci mai degrabă să ceri sfatul cuiva de încredere atunci când intenţionezi să faci ceva. Comunicarea poate fi portiţa de salvare a relaţiei tale!

Capricorn

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să găseşti soluţii de îmbunătăţire a relaţiei cu iubitul tău. Este foarte important să laşi orgoliul deoparte şi să îţi exprimi sentimentele fără să te mai gândeşti la consecinţe. Dacă ai parte de linişte pe plan amoros, atunci toate îţi vor merge bine!

Vărsător

Nu va exista prea multă linişte pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Chiar dacă în primele zile nu îţi dai seama că există o problemă între tine şi partenerul tău, pe parcurs vei realiza că e mai grav decât pare. Neînţelegerile pornesc de la lucrurile materiale şi intervin între voi deşi nu ar trebui. Indiferent de eşecurile profesionale ori financiare prin care treceţi, e important să faceţi o echipă, nu să vă dezbinaţi!

Peşti

Este o săptămână bună pentru flirt, aşa că nu face un pas înapoi atunci când vreun bărbat te abordează. Dacă eşti singură, acum este momentul să acţionezi şi să joci pe cât mai multe fronturi până îţi găseşti alesul. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci ar trebui să încerci să îţi surprinzi partenerul mai mult, însă nu să faci eforturi mari în acest sens. Puţină noutate nu strică!

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: