Lovitura care o va dărâma pe Angelina Jolie! Ce gest surprizător a făcut Brad Pitt

Scris de Gabriel Adam la 24 Jan 2017, ora 14:00

După anunţarea divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, relaţia dintre actor şi Kate Hudson a devenit tot mai serioasă.

Presa străină susţine că cei doi s-au hotărât să se mute împreună, chiar dacă se pare că părinţii actriţei nu sunt de acord cu relaţia.

Angelina Jolie a cerut custodia totală a celor șase copii ai cuplului, cu drepturi de vizitare pentru Pitt. Potrivit actriței, data la care s-au separat cei doi a fost 15 septembrie.

Jolie și Pitt, cunoscuți în toată lumea sub apelativul „Brangelina”, erau unul dintre cele mai vizibile cupluri din lumea divertismentului, datorită frumuseții, filmelor de succes și activismului lor. Cei doi s-au căsătorit în 2014, după ce au petrecut un deceniu împreună.

În noiembrie, Brad Pitt a fost exonerat de acuzația de abuz asupra copiilor și a cerut custodie comună a acestora.

Comunicatul comun al celor două staruri intervine la o lună după ce un judecător a refuzat solicitarea lui Brad Pitt de organizare a unei audieri de urgență în cadrul căreia dorea să solicite ca toate documentele și procedurile legate de divorț să fie făcute confidențiale, potrivit CNN.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: