Premierul Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie

Scris de Gabriel Adam la 13 Jan 2017, ora 06:30

Premierul Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie, deciziile fiind publicate în Monitorul Oficial.

Doru Vişan a devenit secretar de stat în ministerul Energiei, anterior el deţinând funcţia de director al Sucursalei Electrocentrale Paroşeni, în cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Dumitru Daniel Botănoiu şi Dănuţ Alexandru Potor au fost numiţi secretari de stat în cadrul ministerului Agriculturii. Botănoiu, secretar de stat în Guvernul Ponta şi în Guvernul Cioloş până în octombrie 2016, este un apropiat al lui Paul Stănescu (PSD Olt), iar Alexandru Potor deţine funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România (FNGAL) şi a candidat pentru o funcţie de senator în Parlamentul României din partea PSD în Ialomiţa.

De asemenea, Emil Florin Albotă îl înlocuieşte pe Nelu Stelea ca inspector general, cu rang de secretar de stat, în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. La începutul lui septembrie 2016, Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: