Premierul Grindeanu, nemulţumit de întârzierea promulgării bugetului

Scris de Gabriel Adam la 17 Feb 2017, ora 07:30

Premierul Sorin Grindeanu le-a spus ieri miniştrilor, înaintea şedinţei de Guvern, că, din cauza faptului că bugetul nu a fost promulgat, există riscul ca măsurile din programul de guvernare să fie puse sub semnul întrebării.

„Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că vă continuaţi activitatea, deşi bugetul întârzie în a fi promulgat. Din păcate, faptul că dumneavoastră şi noi am reuşit în timp record să venim cu un buget care să ţină cont de programul nostru de guvernare, de toate măsurile pe care noi le-am angajat să le punem în practică, iată că toată această muncă este întârziată. Mai mult decât atât, acele măsuri noi pe care le-am luat şi pe care le aveam în programul de guvernare sunt puse, datorită nepromulgării bugetului însă, sunt puse sub semnul întrebării. Noi ne-am făcut treaba, am adoptat actele legislative necesare, am prevăzut banii în buget pe toate aceste măsuri”, a spus Sorin Grindeanu la începutul şedinţei de guvern.

El a mai spus că, „din păcate”, toată această întârziere se duce în lanţ nu doar către ministerele, către autorităţile judeţene şi către autorităţile locale.

„Şi aşa eram destul de întârziaţi datorită programului electoral, datorită tuturor lucrurilor pe care dvs. le ştiţi şi care nu au depins de noi. De aceea, o să mai funcţionăm şi toată lumea o să mai funcţioneze în continuare cu 1/12, aşa cum ştiţi, conform legii, din păcate”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: