Premierul: Guvernul Cioloş a refuzat posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru penitenciare!

Scris de Gabriel Adam la 20 Feb 2017, ora 07:30

Premierul Sorin Grindeanu a susţinut că Guvernului Cioloş i s-a oferit, de către Comisia Europeană, posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru îmbunătăţirea situaţiei penitenciarelor, însă Executivul de atunci a refuzat.

Grindeanu a susţinut că a primit această informaţie de la oficiali de la Bruxelles, în vizita pe care tocmai a încheiat-o.

„Şi vreau să vă mai spun ceva, apropo de fonduri europene, o chestiune pe care am aflat-o acolo (la Bruxelles, n.r.): s-a oferit şi anul trecut, fostului Guvern, posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a îmbunătăţi sau a renova, pentru penitenciare. S-a spus acest lucru de către Comisia Europeană, a fost refuzat de către Guvern. (…)Această informaţie am primit-o de la Bruxelles, de la oficiali”, a spus Grindeanu, la Realitatea Tv.

El a precizat că Guvernul pe care îl conduce va transmite oficial în această săptămână o scrisoare către Comisia Europeană prin care va înştiinţa despre dorinţa de a accesa aceste fonduri.

„Vreau să vă spun că săptămâna asta – şi o să vedeţi concret acest lucru – vom trimite oficial din partea Guvernului României către Comisia Europeană o cerere prin care spunem că dorim să accesăm fonduri de acest tip, urmând să ne mişcăm foarte repede, dacă se poate spune astfel, astfel încât să putem să accesăm aceste fonduri”, a mai spus Grindeanu.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: