Sute de copii s-au distrat în Labirintul Iepurașului de la Iulius Mall. Mai ai timp să ajungi până vineri după-amiază

Scris de Ora de Stiri la 28 Apr 2016, ora 16:10

Sute de copii au trecut pragul Labirintului Iepurașului de la Iulius Mall Timişoara, atrași de veselia locului, de întâlnirea cu simpaticul Urecheat și de premiile dulci care îi recompensează.

Iar distracţia continuă până vineri, la ora 18.00.

Pe lângă provocarea amuzantă de a găsi dulciurile ascunse în Labirintul Iepurașului, cei mici participă şi la un concurs de desene, unde premiul cel mare este visul oricărui copil: un ou din ciocolată belgiană, care cântărește 8,5 kg, oferit de ciocolateria Leonidas. La intrarea în Labirintul Iepurașului, fiecare prichindel primește un ou de hârtie, iar pe spatele acestuia este invitat să realizeze povestea Sărbătorilor Pascale, așa cum și-o imaginează el. Desenele pot fi admirate într-o expoziție inedită, care reunește deja sute de lucrări realizate de cei mici.

Extragerea care va desemna câştigătorul deliciosului premiu va avea loc vineri, la ora 18.00. În cursa pentru acesta intră toate desenele realizate de copii de-a lungul desfășurării campaniei Labirintul Iepurașului, la Iulius Mall Timișoara.

Mai multe articole

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: