Tăriceanu: “Toată lumea face gargară cu corupţia, de dimineaţă până seara!”

Scris de Gabriel Adam la 21 Feb 2017, ora 07:30

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat ieri că, în România, „toată lumea face gargară cu corupţia”, în contextul în care lăudat Guvernul că a crescut salariile din administraţiei şi a susţinut că trebuie să existe o legătură directă între salarizare şi calitatea administraţiei.

„Toată lumea în România face gargară cu corupţia. De dimineaţă până seara numai cu corupţia în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupţiei, nimeni nu vorbeşte despre cauzele corupţiei din România. Eu cred că dacă vrem să avem o administraţie care să fie de caliutate, cu oameni bine pregătiţi nu putem să ne imaginăm că îi plătim prost şi să avem şi performanţă. Nici în comunism nu funcţiona ideea asta. Deci trebuie să existe o legătură directă între salarizare şi calitatea administraţiei”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Adunarea Comunelor din România.

El a lăudat Executivul condus de Sorin Grindeanu pentru că a crescut salariile celor care lucrează în administraţia locală.

„În România de câţiva ani buni este o vânătoare de vrăjitoare. Foarte mulţi primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei, pentru că le-a afectat imaginea publică. Foarte mulţi, în final, s-a dovedit că sunt nevinovaţi. Dar au făcut acest periplu prin faţa televizoarelor pe care îl vedem de câţiva ani de zile şi care are parcă drept scop umilirea unor oameni şi distrugerea elitelor româneşti”, a mai declarat Tăriceanu.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond
2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: