Telenovelă în formă continuată: Borcea a renunţat la procesul de divorţ

Scris de Gabriel Adam la 1 Nov 2016, ora 07:45

Cristi Borcea nu mai divorţează de Alina Vidican. Cel puţin nu la Judecătoria Buftea.

Asta după ce Borcea, aflat în Penitenciarul Poarta Albă, a decis să renunţe la procesul de divorţ deschis la Judecătoria Buftea.

„Ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de petenţii Borcea Cristian şi Borcea Alina Ioana. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. În cazul promovării căii de atac cererea se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată în şedinţă publică”, este minuta Judecătoriei Buftea.

Cristi Borcea are o relaţie cu fotomodelul Valentina Pelinel care i-a dăruit un copil chiar dacă el se află în spatele gratiilor. Este vorba de cel de-al şaptela copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel l-a vizitat de mai multe ori în închisoarea de la Poarta Albă pe tatăl copilului său.

Potrivit Ştirile Pro TV, ar fi două variante în acet caz. Alina Vidican l-ar fi convins să se răzgândească, iar cea de-a doua variantă posibilă ar fi aceea că soţii Borcea să-şi încheie căsătoria în faţa notarului. Acolo ei pot stabili inclusiv eventualele rente pentru cei doi copii minori pe care îi au împreună.

În cazul divorţului încheiat la notar, cei doi soţi încheie o convenţie. Potrivit acesteia, autoritatea părintească în ceea ce priveşte copilul minor rezultat din căsătorie va fi exercitată în comun, unde va locui copilul etc.

De asemenea, în ceea ce priveşte contribuţia cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională ale minorilor, Borcea va fi obligat să plătescă lunar o sumă de bani, până la limita de vârstă prevăzută de lege, sau programul de vizitare. Cristi Borcea execută o condamnare la 6 ani şi 4 lun în dosarul „Transferurilor”.

Mai multe articole

BABY EXPO

BABY EXPO
Reclama 300x250 mapamond

Știri calde

2 reclame x 125 Vreau pizza
box 300x250 Kiss
box 300x250 Horion

PRIETENII NOŞTRI: